Vrijwilligers gezocht!

Wij nodigen u er graag uit, als bezoeker, als deelnemer maar ook: als vrijwilliger! Voor iedereen die het Levend Kerstverhaal een warm hart toedraagt, kan helpen als acteur, gids, opbouwer en cateraar. Als u op deze of andere wijze kan bijdragen, dan kunt u contact zoeken met de organisatie.

Als bezoeker...

​Het Levend Kerstverhaal is voor jonge kinderen fantastisch en ook de ouderen genieten over hun schouder volop mee. Ga in het gezelschap van een gids mee door het Bijbelse Kerstverhaal. Herders, koningen en engelen brengen je in de sfeer van Bethlehem uit het jaar 0. Na een reis in het donker kom je uiteindelijk in de stal terecht. Wat je daar ziet is ontroerend mooi; een heuse baby in een echte kribbe.

...of deelnemer?

Elk jaar hebben we weer veel krachten nodig om het Levend Kerstverhaal mogelijk te maken. Lijkt het je leuk om mee te doen? We zijn altijd op zoek naar mensen voor het opbouwen en afbreken van de decors. Kinderen die willen zingen in het engelenkoor of mee willen doen als soldaat. Mensen die graag een rol op zich willen nemen (bijv. gids, herder of wijze). Iedereen is van harte welkom!

Of vervul je graag een andere rol?

Cateraar

Kleermaker

Opbouwer/afbreker

Muzikant